Često postavljena pitanja

Koliko dugo je porudžbini potrebno da stigne? Kada će mi stići pošiljka ako poručim danas?

Za teritoriju Republike Srbije standardno vreme isporuke je od 24h do 48h nakon slanja. Ako poručite proizvode danas, šaljemo ih sutradan, odnosno u ponedeljak u slučaju da je porudžbina izvršena u petak, subotu ili nedelju.  

Za teritoriju Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske vreme isporuke iznosi od 7 do 14 dana. 


Moja porudžbina je već trebala da stigne, kako da proverim dokle je stigla?

Status vaše porudžbine možete proveriri putem sajta Pošta Srbije gde možete uneti kod za praćenje pošiljke koji ćete dobiti putem mail-a nakon što Vam pošaljemo vašu porudžbinu.

Ako veličina ne odgovara, da li je moguća zamena?

Naravno, u slučaju da vašu odgovarajuću veličinu imamo na stanju. Ako nemamo, možemo Vam ponuditi potpunu refundaciju ili zamenu za drugi proizvod. Ukoliko imate neke nedoumice, najbolje je da nas kontaktirate. 


Kako se koristi vaučer za popust?

Prilikom kupovine, ispod odeljka u kojem unosite podatke potrebne za dostavu pojaviće Vam se polje u koje možete da unesete kod za popust.

Klikom na dugme „Primeni“ vaš popust će biti automatski obračunat. Pratite naše Instagram i Facebook stranice i prijavite se za newsletter kako bi ste dobili vaučer. 


Kako se vrši reklamacija?

Molimo Vas da nas kontaktirate na našu e-mail adresu info@darmiomoon.com ili putem kontakt forme koja se nalazi na našem sajtu.

Rok za reklamaciju iznosi 14 dana od dana dostave robe.

Odgovor će stići kroz najviše 14 dana od dana prijema reklamacije. 

Korpa
Izaberite valutu
Scroll to Top